perjantai 7. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäiset kiusaukset

Hohhoijaa! Viikko kulunut ja ensimmäiset herkkukiusaukset oli eilen illalla. Oikeastaan olen aika tyytyväinen, että ei tullut aikasemmin. Mutta kyllä sitä osaa kaikenlaista puppua itselleen selittää, jotta pääsisi vähän herkuttelemaan. Parhain eilisistä selityksistäni taisi olla: "Ravintolassa pizzan syöminen on täysin eri asia kun hakea se kotiin ja mutustella sohvalla katsellen elokuvaa tai hyvää sarjaa." Onneksi en sentään sortunut omiin höpötyksiini. Pizzan korvasi iso lautanen salaattia höystettynä tonnikalalla ja fetalla, nam!

Aloittamani neulepaita on ollut parin illan jälkeen jäissä, heh. Nopeasti kyllästyy noihin isoihin projekteihin. Mutta mikäs kiire se on saada valmiiksi? Kuhan sen saa valmiiksi! Yksi lisä tämän vuoden lupauksiin voisikin olla, että saan päätökseen kaikki keskeneräiset työt. Niitä nimittäin on sivoinen kasa tuolla nurkissa...

Tässä viikolla löysin Pämpän Puuhablogista kuukausittaisen korttikilpailun. Pitänee joskus laittaa omakin kortti sinne ehdolle. Tässä kuussa on teemaana vintage/ystävänpäivä. Aika mielenkiintoinen aihe!  Askartelin tuossa toissapäivänä jo kyllä, mutta ihan muita juttuja. Olen kuullut ihania vauvauutisia, joten niistä inspiroituneena puuhailin jotakin. Alla kuva tämän viikon näpräilyistä. 

Sain myös vihdoin aloitettua neulomistarvikkeille pienen pussukan, jotta ei tarvitse aina kääntää koko isoa koria tai kassia, joissa säilytän projektejani. Tuon pussukan toteutan tunisialaisella virkkauksella ja kuvia laitan siitä kunhan se alkaa näyttää joltakin.

2 kommenttia: