lauantai 15. tammikuuta 2011

Korttien lumoa

Olen totaalisen hurahtanut jälleen kortteihin! Tekisi mieli levittää kaikki korttitarpeet pitkin ja poikin, ja antaa niiden olla ainakin viikko levällään. Sitten aina inspiraation sattuessa voisi vain aloittaa askartelun =)

Viikolla tein muutaman kortin,  mutta ne jäivät vähän kesken ja se jäi kaivertamaan mieltä. Tiesin mitä halusin niihin lisää ja koitin laittaa kortit "sitten joskus" -kasaan. Se vaan ei millään onnistunut. Tänään sitten kipaisin askarteluliikkeeseen ja ostin paperikukat kortteihin. Ja kotiin saavuttua piti samantien viimeistellä kortit. Pahoittelen, että kuvista tuli tummia.Tosin tuo vihreän sävy erottuu näin hieman paremmin.


Tällä viikolla myös villapaitani ja tunisialaisella virkkauksella tuleva pussukka ovat edistyneet. Tosin ei niistä vieläkään saa tolkkua, mutta edistystä kuitenkin on tapahtunut. =) Ja päätinpä tässä tehdä yhden haarukkapitsihuivinkin loppuun. Olin tänään jo kahvilassa ja kovasti meinasin jatkaa työtä kunnes huomasin, että itse haarukka oli jäänyt matkasta. Kyllä ketutti! Olen nimittäin erehdyksessä valinnut työhön sellaisen langan, jota siinä ei todellakaan kannattaisi käyttää. Ja tästä syystä työ takkuaa ja tarvitsee todellisen inspiraation jatkuakseen. Tänään olisi ollut inspiraatiota, mutta ilmeisesti ajatukset harhaili laukkua pakatessa. No seuraavaa inspiraatiota odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti