tiistai 4. tammikuuta 2011

Amigurumit, love them!

Posti toi hieman joulun jälkeen yhden joululahjani; suomenkielisen amigurumikirjan! Ja olen totaalisen hurahtanut! Amigurumit ovat niin söpöjä ja mikä parasta, niiden tekeminen on helppoa ja nopeaa. Niitä on hyvä tehdä isompien töiden lomassa, sillä pitäähän sitä olla aina vähintään kolme työtä samaan aikaan käynnissä :D

Uusi vuosi toi myös elämänmuutoksia tullessaan. Päätin pitää herkuttomaan tammikuun ja sen lisäksi aloittaa karkkilakon, jonka on tarkoitus kestää vähintään vuosi. Saas nähdä miten onnistuu! Ainakin alku on ollut hyvin positiviista. Ja samoissa alkuvuoden hurmoksissa, päätin aloittaa uuttena projektina itselleni villapaidan. Kävinkin jo eilen ostamassa langat ja helman resorikin on jo kohta valmis =) Siitä se taas lähtee!

 Yllä kuva retrovauvasta, jonka tein heti kun sain kirjan ja langat käteeni. Maskotin hupusta lähtee nauha ja avainrengas, joten sen voi kiinnittää vaikka laukkuun. Tämä oli todella helppo ja nopea. 


Tämän kilpparin kanssa olikin sitten ongelmia. Kilven reunan kohdalta ohje oli epäselvä ja sitä tein ja purkasin moneen otteeseen. Etsin jopa kirjan alkuperäisen kirjoittajan ruotsinkielisen blogin ja sitä parhaani mukaan yritin ymmärtää. Eipä tuosta ihan oikeanlaista tainnut tulla, mutta kelpaa minulle! Ja erittäin söpöhän tuosta kuitenkin tuli! Näitä teen varmasti vielä monta lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti