tiistai 17. tammikuuta 2012

Hyvää alkanutta vuotta!

Hyvää alkanutta vuotta! Toivottavasti alkanut vuosi on parempi kuin edellinen ja tuo tullessaan kaikkea ihanaa. Syksyllä kudoin paljon ja kaikki työt päätyivät pukin konttiin, mutta en saanut aikaiseksi ottaa kuvia yhdestäkään työstä =/ Toivottavasti tänä vuonna olisin hieman ahkerampi asian suhteen!


Tähän mennessä tänä vuonna olen jo saanut aikaiseksi tällaiset ihanan tuntuiset tossut Dropsin Eskimo-langasta. Ohje on helppo ja tossut tulee tahdilla tossu per ilta =) Ohje siis Dropsin nro 129 ohjenumero 17. Näitä voisi  tehdä läjän jo valmiiksi pukin konttiin :D


Myös alla olevan vauvan mekon olen jo kerinnyt tehdä tänä vuonna. Tämä alpacca-mekko menee ystäväni suloiselle noin vuoden ikäiselle tytölle.  Ohjeena BabyDrops nro 18 ja ohjenumero 13. Mielestäni mekko on melko simppeli tehdä, siinä ei ole pahemmin saumoja, mikä on aivan ihanaa. Tosin tuota kirjoneuletta sitten riittää sitäkin enemmän. Tämän mekon myötä opettelinkin kutomaan kirjoneuletta, ja se kyllä hieman näkyy mekossa, mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti