perjantai 10. kesäkuuta 2011

Huh helletä!

Ulkona on aivan mahtava ilma, tosin minun makuuni hieman turhan lämmin, mutta onpahan vastapainoa kylmälle ja lumiselle talvelle =) 

Tämä tyttö valmistui tiistaina!!! Nyt sitä ollaan rakennusinsinöörejä =) Sen kunniaksi otinkin jo viime viikonloppuna hyvin rauhallisesti ja nautin täysin siemauksian. Siihen elämästä nauttimiseen kuului muunmuassa askartelua, jolla hyvin sai rentouduttua ja ladattua akkuja. Tässäpä onkin sitten kuvia tuotoksista...


Vähän hääteemaa, kun postiluukusta kolahti kutsu kesähäihin. Tuosta kuvasta tuli hieman tumma, mutta ainakin kaikki kimallukset tulee hyvin esille =)


Näihin siilileimasimiin olen ihan koukussa! Ne vain yksinkertaisesti ovat aivan ihania. Tällä kertaa tuli tuollaisia hempeitä kortteja niistä, mutta yhtä lailla niistä saa tehtyä hyvin neutraaleja tai poikamaisia. 
Ja toinen tämän hetken ihastuksen kohde on Woodland Folk (DMC Creative World Ltd.) sarja. Olenkin jo aikaisemmin tainnut laittaa tänne muutaman kortin, jotka ovat tehty noilla Woodland Folk kuvilla. Olisin ostanut näitä jo toisen paketin, mutta en ole löytänyt =/ Pitää pitää silmät auki ja käydä taas vähän kyselemässä näiden perään!

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti