maanantai 28. helmikuuta 2011

Vihdoinkin jotain valmista

Vihdoinkin sain kaksi laukkua valmiiksi. Kummatkin on kudottu jo hetki sitten, mutta vuoren sain vasta tänään taiteiltua paikalleen ja muut tilpehöörit. Ensimmäinen laukku on pienelle neidille lahjaksi ja siinä on käytetty varjoneuletta, mikä ei kyllä kuvassa pahemmin näy =/ Nappien alle olen vielä ommellut nepparit, jotta läppää olisi helppo käyttää ja tavarat pysyisivät paremmin laukun sisällä.Yllä olevassa kuvassa on laukku nurinpäin, jotta näkee hyvin tuon vuorena toimivan kankaan. Kummissakin laukuissa on samaa kangasta vuorena.
   Tässä tämä toinen laukku, jonka saa sitten kummityttö aikanaan. Malli on erittäin helppo DROPS nro 109-13 ja lankana käytin Dropsin Eskimoa, jolle ohje on tehty. Aika lörpältä vaikutti tuo laukku, joten tein tuosta helmineule-osasta pidemmän ja taitoin sen. Sen lisäksi laitoin taitteen sisään kovike/tukikangasta. Ja kun laukussa on vielä vuorikin, on se nyt hyvän oloinen, eikä niin lötkö =)


Tässä sitten vielä huopakukkasia.Pahoittelen huonoa kuvaa! Ensimmäistä kertaa testailin miten huovutetaan neulalla. En tiedä onko tekniikalla sen kummempaa nimeä kuin neulahuovutus.Muottina käytin Cloverin ruusu-muottia, eli ruusun terälehdet muotoutuvat eri kokoisista sydämistä.

Että tällaista valmista välillä. Kaipa nuo sukat Novitan Nalle Kukkaketo kielo langasta myös valmistuvat pian =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti